DENUMIREA LUCRĂRII PREȚ OBSERVAȚII
     

Ofertă generală servicii de grădinărit pe baza unor poze, explicații clare  pe watsapp, messenger.

 

Gratuit Prețul final al serviciilor îl comunic la fața locului.

Deplasare în Timișoara și constatarea efectivă a situației de la fața locului în vederea efectuării unor servicii de grădinărit.

50-100 Ron În funcție de zona orașului.

Deplasare în localitățile limitrofe și constatarea efectivă a situației de la fața locului în vederea efectuării unor servicii de grădinărit.

 

100 Ron Dumbrăvița, Giroc, Moșnița, Chișoda, Ghiroda, Giarmata Vii
Consultanță horticolă starea grădinii
Timișoara și localitățile limitrofe
(include deplasarea la fața locului și oferirea consultanței de care are nevoie clientul)
De la 200 Ron / consultație Pe bază de cerere de ofertă, în funcție de dimensiunea grădinii, livezii, complexitatea consultanței.
Tăieri formare, întreținere coroană, tăieri de iarnă/primăvară, tăieri în verde, regenerare, rodire la pomii fructiferi.
Timișoara și localitățile limitrofe

<2m 3-5 Ron/buc (1-2 ani),
2-3m 5-15 Ron/buc (3-4 ani),
3-5m 15-30 Ron/buc (4-5 ani),
5-7m 30-50 Ron/buc (>6 ani),
≥7m negociabil

Minim de deplasare 150 Ron. Constatarea stării de sănătate a pomilor gratuită la efectuarea lucrărilor. În funcție de dificultatea lucrării. Din noiembrie până la sfârșitul lui martie.

Întreținere lunară-anuală grădiniși spații verzi
(Include deplasarea săptămânală, sau la 2 săptămâni la grădina clientului pentru tunderea gazonului, efectuarea tăierilor de formare și întreținere la pomii și arbuștii fructiferi, fasonarea arborilor și arbuștilor ornamentali, dirijarea creșterii plantelor,fertilizare, pregătirea grădinii pentru iarnă, operațiunile de plantare arbori, arbuști și flori, programarea sistemului de irigat automatizat, schimbarea de aspersoare. Începe în martie și se încheie la sfârșitul lunii noiembrie/decembrie.)

De la 250 Ron/vizită (2 vizite / 4 vizite lună) Tariful se negociază în funcție de dimensiunea grădinii, numărul de vizite, complexitatea lucrărilor și exigențele clientului. Datorită faptului că lucrările sunt efectuate de către mine personal și totul depinde de starea vremii nu preiau un număr mare de întrețineri de acest tip.
Toaletare grădină, spațiu verde, pomi fructiferi, tăieri de formare, întreținere, rodire, tăieri în verde, tăieri în diverse forme artistice, închidere, sigilare, curățare răni, arbori și arbuști ornamentali, tăieri gard viu, curățare crengi uscate, tocat cu drujba, strâns resturi vegetale în grămadă, detailing, readucere grădină neîntreținută la forma inițială, consultanță de specialitate, reglat aspersoare, tuns gazon/ iarbă, cosit margini. De la 150 ron/ lucrare În funcție de complexitatea lucrărilor și realitatea de la fața locului. Pe bază de cerere de ofertă.
Tundere în formă garduri vii De la 200 Ron/ lucrare
sau de la 10ron/ml
În funcție de înălțime, dificultatea lucrărilor. Pe bază de cerere de ofertă.
Gazonare prin însămânțare (  Sunt incluse: eliminarea buruienilor, prelucrarea mecanică a solului, nivelarea, îngrășământul starter, semănatul, sămânța, tăvălugitul, prima udare, primul tuns, asistență privind udările pentru o răsărire uniformă, consultanță privind întreținerea, garanție) Ulterior gazonul poate fi inclus într-un program de întreținere anuală. De la 15 ron/m2 Pe bază de cerere de ofertă, în funcție de starea terenului și locație.
Tuns gazon (resturile vegetale sunt strânse în saci, nu este inclusă evacuarea lor) 0,5 – 1 ron/m2 Minim de deplasare (200 ron) , în funcție de starea gazonului și locație
Greblare mecanică gazon / scarificare
(se face cu utilaj profesional care elimină materialul vegetal uscat, mușchi, buruieni, resturile vegetale sunt strânse în saci, nu este inclusă evacuarea lor)
2-5 Ron/m2 Minim de deplasare pentru suprafețe mici (300 Ron) în funcție de numărul de intervenții și starea gazonului
Recondiționare complexă gazon include servicii complexe (greblare, aerare, frezare goluri gazon, aplicare pământ, sămânță, îngrășământ, încorporare, tăvălugire, inclus sămânța și îngrășământul) 5-15 ron/m2 Minim de deplasare pentru suprafețe mici (600 Ron + consumabile)

Instalare sistem de udare suprateran simplu cu furtune, programator, robinet de grădină, aspersoare valabil pentru servicii de  Gazonare, Întreținere gazon.

De la 150 Ron Minim de deplasare 150 ron + materialele
Verificare sistem de irigat automatizat cu aspersoare de tip pop-up, programarea sistemului, schimbare aspersoare, valabil doar pentru grădinile unde se fac servicii de  întreținere gazon. De la 150 Ron

Minim de deplasare 150 ron + materialele

     

 

Fac doar ceea ce știu mai bine să fac.

Pe întreținerile permanente anuale și pe lucrări mici efectuez strângerea resturilor vegetale în saci, sau le folosesc la mulcire la baza pomilor, plantelor ornamentale. Nu mă ocup cu evacuarea lor.

Nu montez sistem de irigat automatizat de tip pop-up.

Nu fac gazoane pe terenuri pline de moloz, nu aduc pământ, nu montez rulouri gazon.

Nu fac defrișări, curățare de terenuri invadate de buruieni și vegetație.

Nu efectuez tratamente chimice,  pentru aceasta chemați o firmă specializată.

Nu fac intervenții de tip alpinism utilitar.